چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه

رسانه صهیونیستی:ترور فخری‌زاده برنامه بلند مدت اسرائیل برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بود

رسانه صهیونیستی:ترور فخری‌زاده برنامه بلند مدت اسرائیل برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بود یک رسانه صهیونیستی به نقل از یک مقام اطلاعاتی غربی نوشت، ترور «محسن فخری زاده»، برنامه بلند مدت رژیم صهیونیستی برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 28
کد خبر: ۶۸۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر یک مقام اطلاعاتی غربی شنبه شب به صراحت گفت که ترور «محسن فخری زاده» دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران نقشه دیرباز رژیم صهیونیستی برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بوده است.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» یک مقام اطلاعاتی غرب که به‌نام وی هیچ اشاره‌ای نشده، در گفت‌‌وگو با «شبکه 12 تلویزیون» این رژیم گفت، کشتن دانشمند برجسته هسته‌ای ایران اوج برنامه بلند مدت اسرائیل برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای ایران بود.

این در حالی است که «زاخی هانگبی» وزیر شهرک سازی رژیم صهیونیستی و از نزدیکان به «بنیامین نتانیاهو»  نخست وزیر (رژیم اسرائیل) شنبه در مصاحبه با یک شبکه صهیونیستی گفت:«سرنخی از اینکه چه کسی این کار رامرتکب شد، ندارم. این بدین خاطر نیست که موظفم در این زمینه صحبتی نکنم. من، واقعا سرنخی ندارم.»

روزنامه «یدیعوت آحارونوت» روز شنبه به اظهارات امروز بنیامین نتانیاهو بعد از این ترور اشاره کرد و نوشت که این اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی می‌تواند اشاره تلویحی به دست داشتن این رژیم در ترور دکتر محسن فخری زاده باشد.

نتانیاهو عصر جمعه با انتشار ویدیوئی از کارهای هفتگی خود برای رسانه‌ها در کانال تلگرامی خود گفت: «می‌خواهم فهرست کارهایی را که این هفته انجام داده‌ام، با شما به اشتراک بگذارم، البته فهرست کوچکی است و نمی‌خواهم شما را از همه این کارها مطلع کنم. ولی می‌خواهم به شما بگویم که یک چیزی در خاورمیانه به راه افتاده و دوره پر تنشی در پیش خواهیم داشت.»

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار